Biele tričko pre vytvorenie každodenného štýlového outfitu

Biele tričká
Pohodlné na nosenie

Biele tričko – praktický kúsok na vytvorenie štýlového outfitu

Biele tričko by rozhodne nemalo chýbať v dámskom a ani v pánskom či dokonca detskom šatníku. Je totiž považované na univerzálne praktické oblečenie, vďaka ktorému vytvoríte pohodlný a štýlový outfit na každý deň a na každú príležitosť. Biele tričko sa skvele hodí napríklad k džínsom, ale aj k športovej sukni, legínam či elegantnejším nohaviciam.

Zároveň si naň môžete obliecť sako, mikinu alebo kabát – záleží od počasia i vášho vkusu. Biele tričko sa totiž dá farebne zladiť so všetkým.

Všestrannosť obyčajne neobyčajného bieleho trička

Biele tričko nie je priesvitné. Môžete nosiť do práce, školy, na nákupy a športové aktivity, príp. aj počas domáceho leňošenia. Biele tričko zároveň patrí k obľúbeným pracovným odevom a je ideálne na reklamnú potlač. Garantujeme, že na bielom tričku dokonale vynikne názov, logo či slogan vašej spoločnosti. V našej ponuke nájdete biele tričko vyrobené z bavlny alebo mäkkého bambusu, ale aj kvalitné termo tričko. Spomínané materiály sú príjemné na dotyk a vyznačujú sa prvotriednou kvalitou, ľahkosťou a priedušnosťou, čím poskytujú maximálny komfort pri nosení.

Biele tričká
Pohodlné na nosenie
Biele tričká
Pohodlné na nosenie

Bavlnené, bambusové či termo biele tričko? Najlepšie všetky tri

Bambusové biele tričko je typické vysokou absorpčnou schopnosťou, prírodnými antibakteriálnymi účinkami, schopnosťou neutralizovať pachy a aj termoklimatizačným efektom. Bavlnené biele tričko vyrobené z kvalitnej obojlícnej hladko pletenej hustej bavlny je mimoriadne vzdušné a výborne saje pot. Termo biele tričko (podobne ako termo tielko) má spodnú vrstvu, ktorá odvádza pot a tým zabezpečuje pocit sucha.

Antibakteriálna zložka zabezpečí hygienickú sviežosť a biogénne ióny striebra sa postarajú o redukciu rozkladu potu a zabránenie rastu baktérií. Materiál termo trička je mimoriadne trvácny a vhodný ako turistické, zdravotné či pracovné oblečenie do náročnejších podmienok.

Naše pánske tričká, dámske tričká a aj detské tričká a tielka nielen v bielej, ale aj v rôznych iných farbách (s alebo bez rukávov) sa postarajú o vaše celodenné pohodlie. Ktoré si vyberiete vy?

Nákupný košík